Stor & liten

Idag var vi i Högdalen och hälsade på ett nytt litet liv.
Min lilla bebis såg plötsligt väldigt stor ut..


Go' fika

Lunchmacka på Tant Bruns


Mors dag

Vi är på familjeutflykt i Sigtuna


Jag gratulerar

Min alldeles egna lilla lokförare till jobbet på A train


Förskolans dag

Tänk att det finns en dag för allt och alla.
På sonens förskola firade de med maskerad och piggelin, och tradition för hela områdets förskolor är att ha en liten utställning i gångtunneln vid pendeln, så det har vi oxå varit och tittat på. Sen avslutade vi med lite bad på altan. Till middag önskades det plättar, så då fick det bli det.


Drakflygning

Idag packade vi picknick väskan och begav oss ut till Gärdet. Tyvärr gick vår drake sönder, men vi hann få upp den ett tiotal gånger och man fick verkligen mersmak ;)

Nu har killarna begett sig ut till Råsunda för att träffa Gnagis och kolla fotboll. Medans vi tjejer myser i solen här hemma.


Konkurs

Idag när jag skulle till affären och bl a handla lördagsgodis så såg jag att Skokanonen i Veddesta har gått i konkurs. De sålde ut allt för 50%.
Ett sådant erbjudande har man ju svårt att motstå..


Bildregn

Här är dotterns dag i bilder;


En dag av fotografering

Imorgon, 15 maj, är det en stor internationell fotograferingsdag. Mer kan du läsa om det på http://www.aday.org/. Men kortfattat så vill de att man tag en bild på något man bryr sig om. Jag tänker vara med, varför inte du också?


Söndag med familjen

Under morgonen och fm tog jag och barnen verkligen vara på solen och njöt av en lugn söndags morgon.
Eftermiddagen började med att jag "övningskörde" med vår bil, vilket kändes helt ok, även om det inte blev så långt pga barnen.
Sen bar det ut till Stäket för en söndags middag med Sambons syskon.
En perfekt avslutning på veckan!


En paus av lugn

Idag har jag och barnen varit ute i Ålsten, Bromma. Vilken pärla! Skulle inte tacka nej till att bo där ;) Men medans vi väntar på toppvinsten så kan vi iaf åka dit och njuta hos vänner.

 


Tullinge

Idag har jag och barnen besökt W och hennes familj ute i Tullinge.
Vi hade det så skönt i solen att tiden bara flög förbi och vi fick rätt bråttom för att hinna hem till middag och Bolibompa.


RSS 2.0