Egen glögg

Läste ett recept i gårdagens DN om hur man kan göra egen glögg.



Och visst låter det gott med saffransglögg!

Så efter jobbet idag ska jag ut och handla lite..
Men man har inte skrivit något om vad det ska vara för sort på det vita vinet;
ska det vara torrt/ halvtorrt eller sött?
Någon speciell druvsort som är att föredra framför någon annan?

Sånt gör mig irreterad.
Men jag tänker rådfråga personalen på Systembolaget-
få se om de kan hjälpa mig..

Kommentarer
Postat av: Patrik Hammare

Va kul! Får man komma på en provsmakning sen? ;)

2009-12-01 @ 17:12:04
Postat av: Tessa

Men självklart Patte :)

Ska bara se till att få hem de sista ingredienserna, så ska jag nog se till att du får smaka sen ;)

2009-12-02 @ 06:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0